Sastāvdaļas
- 200 g vistas filejas
- 200 g šķiņķa
- 3 pusītes dažādu krāsu paprikas (sarkana, dzeltena, zaļa)
- 200 g konservētu celmeņu vai šampinjonu
- 200 g konservētu ananāsu
- 30 g valriekstu
- 30 g rozīņu
- majonēze
Pagatavošana
- Vistas gaļu izvāra, atdzesē, sagriež salmiņos.
- Šķiņķi un paprikas sagriež salmiņos.
- Rozīnes pārlej ar verdošu ūdeni, atstāj uz 5 minūtēm, tad ūdeni nolej.
- Konservētajām sēnēm nolej šķidrumu, lielākās sagriež salmiņos, mazākās atstāj veselas.
- Ananāsus sagriež mazos gabaliņos.
- Valriekstus apgrauzdē, tad sasmalcina.
- Visas salātu sastāvdaļas samaisa, pārlej ar majonēzi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!