Pikantie gurķi ar ķiplokiem

Pikantie gurķi ar ķiplokiem Foto: Pikantie gurķi ar ķiplokiem

Sastāvdaļas

  • 4 kg gurķi
  • 1 glāze sāls
  • 1 glāze cukurs
  • 1 glāze eļļa
  • 15 daiviņas ķiploka
  • 2 tējkarotes maltu melno piparu
  • 1 glāze etiķis

Pagatavošana

  1. Nomazgā gurķus, sagriež šķēlītēs ar visu mizu.
  2. Notīra ķiploka daiviņas un saspiež spiedē.
  3. Nomazgā un sagriež dilles.
  4. Liek lielā traukā un virsū ber sāli, cukuru, ķiplokus, piparus, eļļu un etiķi.
  5. Atstāj ievilkties uz 6 stundām.
  6. Tad liek burkās pasterizē 10 min. un aizvāko.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes