Sastāvdaļas
- 1 kg teļa gaļas
- 100 g žāvēta speķa
- malta paprika
- pipari
- rīvēts muskatrieksts
- rīvēta citrona miziņa
- 2 ēdamkarotes tauku
- 1 sīpols
- sinepes
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- ūdens
Pagatavošana
- Gaļu sagriež strēmelītēs, apviļā maltā paprika un iespeķo teļa gaļu.
- Gaļu ierīvē ar pipariem, sāli, muskatriekstu, citrona miziņu un sinepēm, liek karstos taukos un cepeškrāsni apcep brūnu.
- Pielej karstu ūdeni, pieliek sasmalcinātu sīpolu un aplaistot cep gatavu, tad noziež ar skābu krējumu un vel mazliet pasautē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!