Pienā sautētas reņģes

Pienā sautētas reņģes Foto: Pienā sautētas reņģes

Sastāvdaļas

  • 800 g reņģu
  • 2 glāzes piena
  • 2 sīpoli
  • sāls
  • pipari
  • lauru lapas
  • 70 g sviesta
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Reņģes notīra, liek veidnē, pārkaisa ar sasmalcinātiem sīpoliem, sāli, pipariem un lauru lapām, pārlej ar pienu, pārliek ar sviesta piciņām, veidni stingri aizvāko un reņģes cepeškrāsnī sautē gatavas.
  2. Gatavas reņģes liek dziļākā šķīvī, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
  3. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes