Sastāvdaļas
Mīklai:
- 400 g miltu
- 270 ml ūdens
- 1 tējkarote cukura
- 1 tējkarote sāls
- 10 g rauga
Pildījumam:
- rīvēts siers
- tomāti
- čili pipars
- 4 olas
Pagatavošana
- Samaisa miltus ar sāli.
- Raugu un cukuru izšķīdina istabas temperatūras ūdenī, pievieno miltu maisījumu - samaisa.
- Mīklu liek ledusskapī rūgt uz 8-10 stundām.
- Krāsni uzkarsē līdz 250°C temperatūrai.
- Mīklu liek uz miltiem nokaisītas virsmas, sadala 4 daļās, katru izrullē ovālu.
- Katra mīklas ovāla vidū liek rīvētu sieru, dažus tomāta gabaliņus, čili pipara šķēlītes.
- Plāceņa galus savirpina, izveidojot laiviņu, vidū iesit olu, uzber sāli, piparus.
- Cep, kamēr parādās brūngana garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!