Sastāvdaļas
Mīklai:
- 600 g miltu
- 1 paciņa sausā rauga
- sāls
- 250 ml silta ūdens
- 50 ml piena
- 2 ēdamkarotes sviesta
Salami pildījumam:
- 3 tomāti
- salami desa
- ass kečups
- siers
Garneļu pildījumam:
- 1 tomāts
- ass kečups
- garneles
- kabaču šķēlītes
- siers
Pagatavošana
- Mīklas sastāvdaļas kārtīgi samaisa, atstāj mazliet nostāvēties.
- Gatavo salami pildījumu - divus tomātus sagriež gredzenos, vienu tomātu, atsevišķi sarīvē.
- Sarīvētajam tomātam pievieno kečupu, samaisa.
- Sieru sarīvē.
- Mīklu izrullē apļa formā, liek veidnē uz ietaukota cepamā papīra, sadursta ar dakšiņu, cep 180-200°C temperatūrā, 4-5 minūtes.
- Kad mīklai parādījusies garoziņa, izņem, uzklāj kečupa maisījumu, izkārto tomātu gredzenus, salami desas šķēlītes, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Turpina cept 5 minūtes, kamēr siers izkūst.
- Garneļu pildījums - sarīvē 1 tomātu, samaisa ar aso kečupu.
- Sieru sarīvē.
- Sagatavo mīklu, tāpat, kā minēts iepriekš, liek pildījumu - uzklāj kečupa maisījumu, izkārto kabaču šķēlītes, garneles, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Turpina cept 5 minūtes, kamēr siers izkūst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!