Picas ar salami un garneļu pildījumu

 Picas ar salami un garneļu pildījumu Foto: Picas ar salami un garneļu pildījumu

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 600 g miltu
  • 1 paciņa sausā rauga
  • sāls
  • 250 ml silta ūdens
  • 50 ml piena
  • 2 ēdamkarotes sviesta

Salami pildījumam:

  • 3 tomāti
  • salami desa
  • ass kečups
  • siers

Garneļu pildījumam:

  • 1 tomāts
  • ass kečups
  • garneles
  • kabaču šķēlītes
  • siers

Pagatavošana

  1. Mīklas sastāvdaļas kārtīgi samaisa, atstāj mazliet nostāvēties.
  2. Gatavo salami pildījumu - divus tomātus sagriež gredzenos, vienu tomātu, atsevišķi sarīvē.
  3. Sarīvētajam tomātam pievieno kečupu, samaisa.
  4. Sieru sarīvē.
  5. Mīklu izrullē apļa formā, liek veidnē uz ietaukota cepamā papīra, sadursta ar dakšiņu, cep 180-200°C temperatūrā, 4-5 minūtes.
  6. Kad mīklai parādījusies garoziņa, izņem, uzklāj kečupa maisījumu, izkārto tomātu gredzenus, salami desas šķēlītes, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  7. Turpina cept 5 minūtes, kamēr siers izkūst.
  8. Garneļu pildījums - sarīvē 1 tomātu, samaisa ar aso kečupu.
  9. Sieru sarīvē.
  10. Sagatavo mīklu, tāpat, kā minēts iepriekš, liek pildījumu - uzklāj kečupa maisījumu, izkārto kabaču šķēlītes, garneles, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  11. Turpina cept 5 minūtes, kamēr siers izkūst.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes