Sastāvdaļas
- 1,5 olas
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 5 ēdamkarotes miltu
- sāls
- 150 g desas (var būt divu veidu - vārītās un kūpinātās)
- 100 g siera
Pagatavošana
- Olas, skābo krējumu, majonēzi, miltus un sāli, samaisa un sakuļ viendabīgā masā.
- Mīklai jābūt vidēji biezai.
- Desu sagriež tievos salmiņos.
- Veidni ieziež ar sviestu un pārkaisa ar mannā vai rīvmaizi.
- Veidnē lej mīklu, virsū izkārto desu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 25-30 minūtes.
- Gatavu picu izņem no krāsns, atdzesē 2 minūtes, pārliek lēzenā traukā un, pirms pasniegšanas, sagriež gabalos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!