Sastāvdaļas
- 1 baltmaizes kukulis
- 250 g doktordesas
- 8 ēdamkarotes tomātu mērces
- 200 g cieta siera
- 4 ķiploka daiviņas
- pētersīļi
- dilles
- baziliks
- piparu maisījums
- saulespuķu eļļa
Pagatavošana
- Desu sagriež salmiņos.
- Saulespuķu eļļā desu apcep, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pievieno sakapātu baziliku, piparu maisījumu.
- Dilles, pētersīļus sakapā.
- Sieru rupji sarīvē.
- Baltmaizes kukuli gareniski pārgriež uz pusēm, iegriež sānos iegriezumus.
- Veidni ietauko ar saulespuķu eļļu, liek tajā baltmaizes kukuļa pusi.
- Baltmaizes kukuļa pusītei uzklāj tomātu mērci, virsū liek cepto desu, virsū desai pārkaisa zaļumus.
- Bagātīgi pārkaisa ar sieru.
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai, cep 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!