Sastāvdaļas
- 340 g gatavas picas mīklas (var nopirkt veikalos)
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 glāze rīvēta Mocarellas siera
- 1/2 sakapāta sarkanā sīpola
- 1/2 tējk. sāls
- 1/4 tējk. maltu melno piparu
- 1 glāze sagrieztu ķirštomātiņu
- 1/2 sagriezta, svaiga gurķa
- 1/2 tases sakapātu olīvu
- 1/2 tases sagriezta Fetas siera
- 3/4 glāzes Tzatziki mērce
Pagatavošana
- Uzkarsē krāsni līdz 260 grādu temperatūrai.
- Picas mīklu liek uz miltiem nokaisītas virsmas,izrullē plānā, 35 cm diametrā aplī.
- Mīklai uzsmidzina olīveļļu, uzkaisa rīvētu Mocarellas sieru, sarkano sīpolu, uzber sāli un piparus.
- Cep 12-15 minūtes, kamēr parādās zeltīta garoziņa, un siers izkūst.
- Picu izņem no krāsns, virsū liek ķirštomātiņus, gurķi, olīvas un Fetas sieru.
- Pārlej ar Tsaziki mērci un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!