Sastāvdaļas
- picas mīkla
- Marinaras mērce
- 60 g peperoni
- 115 g rīvēta siera
- 1/4 glāzes sodas
- 2 ēdamkarotes cukura
- 3 ēdamkarotes izkausēta sviesta
- rupjā sāls
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 175°C temperatūrai.
- Mīklu samīca, izveido garu desiņu, sadala to 16 daļās.
- Katru mīklas daļu izrullē, uz miltiem nokaisītas virsmas.
- Uz katra mīklas plācenīša liek 1-2 ēdamkarotes Marinaras mērces, 2 ēdamkarotes rīvēta siera, 1 ēdamkaroti sagrieztus peperoni.
- Mīklas malas samitrina, visu blīvi sastiprina, lai pildījums atrastos iekšā.
- Bulciņas liek veidnē.
- Lielā katlā uzvāra ūdeni, tajā ber sodu un 2 ēdamkarotes cukura.
- Pa 4 picu bulciņām met verdošajā ūdenī, 30 sekundes pavāra, ar putu karoti izceļ no katla un liek veidnē.
- Katru bulciņu noklāj ar kausētu sviestu, uzber rupjo sāli.
- Cep sakarsētā krāsnī, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!