Pica ar papriku un Parmas sieru

Pica ar papriku un Parmas sieru Foto: Pica ar papriku un Parmas sieru

Sastāvdaļas

  • 1 porcija picas mīkla - skat. Picas mīkla
  • 2 sīki sakapāts sīpols
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 300 g smalkās strēmelītes sagrieztas paprikas
  • sāls
  • 50 g drupināta Parmas siera
  • 100 g sakapātu zaļo olīvu
  • 1 ēdamkarote sālītu kaperu

Pagatavošana

  1. Samīca picas mīklu un ļauj uzrūgt.
  2. Pannā sakarsē eļļu, ieber sīpolus un nelielas uguns sautē 2-4 minūtes.
  3. Pievieno papriku, uzliek vāku un, bieži apmaisot, sautē zemā temperatūrā 15 minūtes, pieber sāli.
  4. Cepeškrāsni sakarsē līdz 220°C temperatūrai.
  5. Ietauko picas veidni.
  6. Kad mīkla uzrūgusi, to strauji samīca un ieklāj veidnē.
  7. Liek virsū papriku ar visu šķidrumu, apkaisa ar pusi Parmas siera, olīvām un kaperiem.
  8. Cep apmēram 20 minūtes, līdz pica kļūst gaiši brūna.
  9. Apkaisa ar atlikušo Parmas sieru un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes