Pica ar liellopu malto gaļu

Pica ar liellopu malto gaļu Foto: razdeti.ru

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopu maltās gaļas
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 sīpols
  • 4 ēdamkarotes konservētas kukurūzas
  • sāls
  • pipari
  • 5-6 ēdamkarotes kečupa
  • 200 g ķirštomātiņu vai 2 tomāti
  • 125 g „Mocarellas” siera
  • 4 tortilju plāksnes
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Sakarsētā eļļā apcep malto gaļu, liek klāt sasmalcinātu sīpolu un ķiploku, vēl 2 minūtes pacep., tad pievieno kukurūzu un kečupu, pieber sāli un piparus, pieliek uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus vai sagrieztus lielākus tomātus.
  2. Maltās gaļas masu klāj uz tortiljām, virsū liek mazos sagrieztu mocarellu.
  3. Picas liek sakarsētā krāsnī un 200 grādu temperatūrā cep, līdz siers ir nedaudz pakusis un picas maliņas sākušas brūnēt.
  4. Pasniedzot pārkaisa ar piparmētru lapiņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes