Peperonata ar vistas gaļu

Peperonata ar vistas gaļu Foto: Peperonata ar vistas gaļu

Sastāvdaļas

 ● 500 g vistas krūtiņas
 ● 1 ēdamkarote miltu
 ● sāls, pipari pēc garšas
 ● 2 sīpoli
 ● 4 ķiploka daiviņas
 ● 2 paprikas (dzeltena un sarkana)
 ● 400 g konservētu tomātu savā sulā

Pagatavošana

    1. Vistas gaļu noskalo un sagriež nelielos gabaliņos, uzber piparus un sāli.
    2. Pievieno miltus un samaisa.
    3. Pannā sakarsē 2 ēdamkarotes augu eļļas un cep gaļu 5-7 minūtes, tad liek bļodā.
    4. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
    5. Sīpolus sagriež pusgredzenos.
    6. Paprikas sagriež salmiņos.
    7. Tomātus sablenderē.
    8. Pannā, kur cepās gaļa, cep sīpolus un ķiplokus - 4-5 minūtes.
    9. Pievieno papriku un turpina cept 5 minūtes.
    10. Pievieno cepto gaļu, pārlej sablenderētos tomātus, uzvāra un turpina sautēt 20-25 minūtes.
    11. Pasniedzot, pārkaisa ar zaļumiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes