Sastāvdaļas
- 500 g vistas krūtiņas
- 1 ēdamkarote miltu
- sāls, pipari pēc garšas
- 2 sīpoli
- 4 ķiploka daiviņas
- 2 paprikas (dzeltena un sarkana)
- 400 g konservētu tomātu savā sulā
Pagatavošana
- Vistas gaļu noskalo un sagriež nelielos gabaliņos, uzber piparus un sāli.
- Pievieno miltus un samaisa.
- Pannā sakarsē 2 ēdamkarotes augu eļļas un cep gaļu 5-7 minūtes, tad liek bļodā.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos.
- Paprikas sagriež salmiņos.
- Tomātus sablenderē.
- Pannā, kur cepās gaļa, cep sīpolus un ķiplokus - 4-5 minūtes.
- Pievieno papriku un turpina cept 5 minūtes.
- Pievieno cepto gaļu, pārlej sablenderētos tomātus, uzvāra un turpina sautēt 20-25 minūtes.
- Pasniedzot, pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!