Sastāvdaļas
- 800 g saldētu pelmeņu
- 3 vidēja lieluma sīpoli
- 100 g Parmas siera
- 4 olas
- 250 g majonēzes
- 1 loku saišķītis
- malti melnie pipari
- sāls
- augu eļļa
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Sīpolus nomizo, noskalo un sagriež gabaliņos.
- Pannā uzkarsē 2 ēdamkarotes augu eļļas,cep sīpolus, pastāvīgi maisot 1 minūti.
- Saldētos pelmeņus izņem no saldētavas, atstāj istabas temperatūrā uz 5 minūtēm.
- Tad tos izņem no iepakojuma, liek uz miltiem nokaisītas virsmas uz 10 minūtēm.
- Veidni ietauko ar augu eļļu, liek vienu kārtu pelmeņu, uzber sāli un piparus pēc garšas.
- Virsū, vienmērīgi liek ceptos sīpolus.
- Liek atlikušos pelmeņus.
- Bļodā sakuļ olas ar pipariem un sāli, pievieno majonēzi un vēlreiz visu sakuļ.
- Olu-majonēzes maisījumu pārlej pelmeņiem.
- Sieru rupji sarīvē, pārkaisa pelmeņiem.
- Cep 40 minūtes.
- Gatavu sacepumu pārkaisa ar sasmalcinātiem lokiem un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!