Pavasara salāti no zivs

Pavasara salāti no zivs Foto: Pavasara salāti no zivs

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītas vai ceptas zivs
  • 1 - 2 svaigi gurķi vai tomāti
  • 1 saišķis redīsu
  • 100 g lapu salātu vai spinātu
  • 1 glāze majonēzes vai skābāk krējuma mērces
  • dilles vai loki
  • ola rotāšanai

Pagatavošana

  1. Vārīto vai cepto zivi, svaigos gurķus vai tomātus un redīsus sagriež sīkos gabaliņos.
  2. Saplucina salātu lapas.
  3. Produktus sakārto traukā, pārlej ar mērci.
  4. Rotā ar ripiņās sagrieztu olu.
  5. Mērci var pasniegt arī atsevišķi, salātus pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes