Sastāvdaļas
- 500 g maltās gaļas
- 300 g tomātu
- 2 glāzes buljona
- 300 g makaronu
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 2 ēdamkarotes miltu
- 3/4 glāzes piena
- 200 g siera
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes maltu melno piparu
- meksikāņu garšvielas
Pagatavošana
- Pannā cep malto gaļu, pievieno meksikāņu garšvielas, sagrieztus tomātus.
- Uzlej buljonu, kad viss sāk vārīties, pievieno makaronus.
- Pannai uzliek vāku, visu karsē, kamēr makaroni ir gatavi.
- Gatavo mērci - sviestu izkausē, pievieno miltus - kārtīgi samaisa, cep, kamēr masa paliek zeltaina, pielej pienu, kārtīgi samaisa.
- Mērci uzvāra, pievieno rīvētu sieru - samaisa viendabīgā masā.
- Pieber sāli, piparus, pārlej makaroniem un uzmanīgi samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!