Sastāvdaļas
Mīklai:
- 100 g sviesta
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 2/3 glāzes cukura
- 1 ola
- 1 ēdamkarote medus
- 1/2 tējkarotes sodas
- 200 g miltu
Krēmam:
- 1 ola
- 2/3 glāzes cukura
- 2 ēdamkarotes miltu
- 100 g sviesta
- 500 g trekna biezpiena
Pagatavošana
- Gatavo krēmu - olu sakuļ ar cukuru, iemaisa miltus, tad iemaisa mīkstu sviestu.
- Biezpienu samaļ vairākas reizes virtuves kombainā vai izberž caur sietu.
- Abas masas samaisa, liek katlā vārīties - sākumā masa būs šķidra, tad pamazām sabiezēs - visu laiku maisa.
- Gatavo mīklu - visas mīklas sastāvdaļas samaisa.
- Mīklu sadala vairākās daļās, liek veidnē, cep biskvītus - 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
- Starp siltiem biskvītiem klāj siltu krēmu - atstāj istabas temperatūrā uz 2 stundām.
- Tad torti liek ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!