Parmezāna un vistas nageti ar kāpostu salātiem

Parmezāna un vistas nageti ar kāpostu salātiem Foto: Santa Maria publicitātes fotogrāfija

Sastāvdaļas

Vistas nageti: 
  • 500 g vistas stilbiņu fileja
  • 1 iepakojums Santa Maria Crispy Chicken Spice Mix
  • 100 ml rīvēts Parmezāna siers
Kāpostu salāti:
  • 100 ml majonēze
  • 1 ēd.k. krēmsiers
  • 1 iepakojums Santa Maria Dip Mix American Ranch
  • 200 g baltais kāposts
  • 0.25 galviņa lapu kāposts
  • 1 burkāns
  • 1 laima sula
  • Santa Maria Rock Salt

Pagatavošana

  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 225°C.
  2. Sagrieziet vistas fileju 3x3 cm gabaliņos.
  3. Lielā bļodā samaisiet garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai ar rīvētu Parmezāna sieru.
  4. Pievienojiet vistas gaļas kubiņus un labi apmaisiet, lai visi gabaliņi ir pilnībā pārklāti ar maisījumu.
  5. Uz cepamās plātnes izklājiet cepamo papīru. Uzlieciet vistas gaļu uz cepamās plātnes un cepiet krāsnī 15-20 minūtes.
  6. Pagatavojiet mērci no majonēzes, krēmsiera un dip mērces maisījuma. Nolieciet malā.
  7. Sagrieziet balto un lapu kāpostu, sarīvējiet burkānu. Ieberiet bļodā, pārslakiet ar izspiesta laima sulu un sajauciet kopā ar mērci. Pievienojiet sāli pēc garšas.

Kraukšķīgos nagetus pasniedziet kopā ar svaigo kāpostu salātiem!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes