Sastāvdaļas
- 230 g miltu + milti pārkaisīšanai
- 40 ml augu eļļas
- 100 ml silta ūdens
- šķipsniņa sāls
- 2-3 vārīti kartupeļi
- 2 ēdamkarotes sakapātu loku
- 1 ēdamkarote kinzas zaļumu
- 1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- No miltiem, eļļas, ūdens, sāls samīca mīkstu mīklu, izveido bumbiņu, ietin pārtikas plēvē un atstāj uz 1 stundu.
- Kartupeļus samīca biezenī, pievieno lokus, zaļumus, sāli, piparus - kārtīgi samaisa.
- Mīklu un pildījumu sadala 5 vienādās daļās.
- Mīklu mazliet izrullē, vidū liek pildījumu, blīvi aizloka ar mīklu, aiztaisa malas.
- Savienojuma vietu liek uz leju, izrullē plānu plāceni.
- Liek sakarsētā pannā, cep uz lielas uguns, 1 minūti.
- Apgriež otrādi, noziež ar augu eļļu, cep 1 minūti, atkal apgriež otrādi.
- Atkal noziež ar augu eļļu, cep 1 minūti, atkal apgriež otrādi, atkal cep 1 minūti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!