Sastāvdaļas
- 125 g mīksta sviesta
- 75 g cukura
- 1 paciņa vaniļas cukura
- 3 olas
- 250 g miltu
- šķipsniņa sāls
- 250 ml piena
- 125 ml minerālūdens
- 1/4 tējkarotes cepamā pulvera
Pagatavošana
- Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, olu baltumus kārtīgi sakuļ.
- Sviestu, cukuru, vaniļas cukuru, olu dzeltenumus, sāli sakuļ tik ilgi, kamēr cukurs ir izkusis.
- Miltus samaisa ar cepamo pulveri, pielej pienu, pievieno sviesta masu, samaisa.
- Pievieno minerālūdeni un sakultos olu baltumus, vēlreiz kārtīgi samaisa.
- Cep vafeles.
- Pasniedzot, pārkaisa ar maltu kanēli un pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!