Sastāvdaļas
- 2 cīsiņi
- 1 sīpols
- 2 burkāni
- 2 kartupeļi
- 5 mazie marinētie gurķīši
- 1 bundža olīvu
- 4 citrona šķēlītes
- augu eļļa
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
Pagatavošana
- Katlā lej ūdeni, uzvāra.
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, liek verdošā ūdenī.
- Cīsiņus sagriež šķēlītēs, apcep augu eļļā, tad liek katlā pie kartupeļiem.
- Burkānus sarīvē, sīpolu sagriež vidēja lieluma gabalos - kopā cep augu eļļā 10 minūtes.
- Pievieno tomātu pastu, sautē 5-10 minūtes.
- Gurķīšus un olīvas sagriež šķēlītēs, citrona šķēlītes - ceturtdaļās.
- Apceptos burkānus un sīpolu, gurķu šķēlītes, olīvas, citronu liek katlā, visu vāra 10-15 minūtes.
- Pagaršo zupu, ja nepieciešams, pievieno sāli.
- Zupu pasniedz ar zaļumiem, skābo krējumu vai majonēzi pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!