Paprika medus marinādē

Paprika medus marinādē Foto: Paprika medus marinādē

Sastāvdaļas

  • 5 kg paprikas
  • 2 litri ūdens 
  • 1 glāze medus 
  • 2 ēdamkarotes sāls 
  • 1 glāze eļļas
  • 0,5 glāze 9% etiķa

Pagatavošana

  1. Papriku nomazgā, notīra, sagriež lielās daiviņās.
  2. Katlā uzvāra ūdeni, medu, sāli, eļļu (bez etiķa) un liek papriku uz 3 min blanšēties. 
  3. Papriku izņem no šķidruma un kārto burkās. 
  4. Kad visa paprika noblanšēta, tad šķidrumam katlā pievieno etiķi un karsto marinādi lej burkās.
  5. Burkas pasterizē 90°C temperatūrā 0,8 litru burkas 20 minūtes.
  6. Aizvāko, apgriež ar vāciņu uz leju lai atdziest.
Recepti piedāvā: Natalija Novikova
 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes