Paprika medus marinādē

Paprika medus marinādē Foto: Paprika medus marinādē

Sastāvdaļas

 ● 5 kg paprikas
 ● 2 litri ūdens 
 ● 1 glāze medus 
 ● 2 ēdamkarotes sāls 
 ● 1 glāze eļļas
 ● 0,5 glāze 9% etiķa

Pagatavošana

    1. Papriku nomazgā, notīra, sagriež lielās daiviņās.
    2. Katlā uzvāra ūdeni, medu, sāli, eļļu (bez etiķa) un liek papriku uz 3 min blanšēties. 
    3. Papriku izņem no šķidruma un kārto burkās. 
    4. Kad visa paprika noblanšēta, tad šķidrumam katlā pievieno etiķi un karsto marinādi lej burkās.
    5. Burkas pasterizē 90°C temperatūrā 0,8 litru burkas 20 minūtes.
    6. Aizvāko, apgriež ar vāciņu uz leju lai atdziest.
 
Recepti piedāvā: Natalija Novikova
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes