Pannā cepti kartupeļi franču gaumē

Pannā cepti kartupeļi franču gaumē Foto: Pannā cepti kartupeļi franču gaumē

Sastāvdaļas

  • cūkgaļa
  • kartupeļi
  • sīpoli un ķiploki
  • sāls
  • pipari
  • tomāti
  • siers
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu sagriež plānos gabaliņos, ātri apcep nelielā augu eļļas daudzumā, uz lielas uguns.
  2. Pievieno nomizotus, šķēlēs sagrieztus kartupeļus, cep 10-15 minūtes, uz lielas uguns, ik pa brīdim apmaisot. 
  3. Pievieno sakapātus sīpolus un ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.
  4. Pieber sāli, piparus, turpina cept vēl 5 minūtes, samaisa, ja nepieciešams, pieber vēl sāli un piparus.
  5. Kad kartupeļi jau gandrīz gatavi, virsū liek šķēlēs sagrieztus tomātus, uzber mazliet sāls, pārkaisa ar sarīvētu sieru, pannai uzliek vāku.
  6. Cep, kamēr siers ir izkusis, pasniedz pārkaisītus ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes