Sastāvdaļas
- 1/2 baltmaizes kukuļa
- 2 olas
- 50 ml piena
- sāls pēc garšas
- sviests cepšanai
- cukurs
Pagatavošana
- Izmanto mazliet pakaltušu baltmaizi, sagriež vienāda biezuma šķēlēs.
- Sakuļ olas, izmantojot blenderi vai putojamo slotiņu.
- Pielej siltu pienu, pieber mazliet sāli.
- Piena-olu maisījumā mērcē baltmaizes šķēli 5 minūtes.
- Uzkarsē pannu, baltmaizes šķēli noziež ar sviestu.
- Cep maizītes, pannai uzliekot vāku, 3 minūtes, uz vidējas uguns.
- Maizītes apgriež otrādi, cep 3 minūtes, pannai uzliekot vāku.
- Maizītes noņem no pannas, karstas apkaisa ar cukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!