Pannā cepta pica ar tomātiem, vārītu gaļu un papriku

Pannā cepta pica ar tomātiem, vārītu gaļu un papriku Foto: Pannā cepta pica

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 4 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 4 ēdamkarotes majonēzes
  • 2 olas
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 9 ēdamkarotes miltu
Pildījumam:
  • tomāti
  • sīpoli
  • vārīta gaļa
  • paprika
  • siers

Pagatavošana

  1. Olas, izmantojot dakšiņu, sakuļ ar majonēzi, skābo krējumu, sāli un miltiem.
  2. Visu, kas paredzēts pildījumam, sagriež.
  3. Sieru sarīvē.
  4. Ietaukotā pannā lej mīklu, izlīdzina, izkārto tomātus, sīpolus, papriku, gaļu.
  5. Visu pārkaisa ar sieru.
  6. Pannai uzliek vāku un cep 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes