Pankūku torte

Pankūku torte Foto: Pankūku torte

Sastāvdaļas

  • 20 pankūkas
  • 35-40% saldais krējums 300g
  • cukurs 300g
  • ķirši

Pagatavošana

  1. Saputojiet saldo krējumu ar 200 g cukura.
  2. Liekat uz šķīvja pa vienai pankūkai un iesmērējat ar putukrējumu.
  3. Apsmērējat no visām pusēm pankūkās ar krējumu un ieliekat gatavo torti ledusskapī uz 1 stundu.
  4. Kamēr torte izstāvēsies, pagatavojat mērci. 
  5. Ķiršus savienojat ar atlikušo cukuru un samaisāt ar blenderi.
  6. Ielejat masu katliņā un vāriet uz lēnas uguns 30 minūtes. 
  7. Noņemat putas, kā, ievārījumam. 
  8. Ļaujiet atdzist pirms lietošanas un pārlej atdzesēto kūka ar mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes