Sastāvdaļas
- 3 olas
- 4 tomāti
- 300 g šampinjonu
- 200 g cietā siera
- 300 ml piena
- 150 g miltu
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 saišķītis diļļu
- 1/2 ēdamkarotes cukura
- 1/4 tējkarotes sāls
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - olas sakuļ ar pienu, pieber miltus, cukuru, sāli.
- Izmantojot mikseri, sakuļ mīklu.
- Dilles sakapā, pievieno mīklai un samaisa.
- Cep pankūkas.
- Tomātus sagriež aplīšos, sieru rupji sarīvē.
- Šampinjonus sagriež šķēlītēs.
- Pannā, augu eļļā apcep šampinjonus, pieber mazliet sāli.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, samaisa tos ar sieru.
- Veidnē liek pankūku, tai virsū tomātus, uzber sāli, piparus, tad liek sēnes, ķiploku sieru, virsū liek otru pankūku.
- Šādi turpina, kamēr beidzas pankūkas.
- Virsējo pankūku pārkaisa ar sieru.
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai, cep 15 minūtes.
- Gatavu pankūku torti mazliet atdzesē un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!