Sastāvdaļas
- 11 plānās pankūkas
- 400 g biezpiena
- 300 g trekna saldā krējuma
- 2 ēdamkarotes pūdercukura
- 300 g melleņu ievārījuma
Pagatavošana
- Biezpienu viegli izberž caur sietu.
- Saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru, kamēr tas sabiezē.
- Saldo krējumu samaisa ar biezpienu, nedaudz saldā krējuma atstāj tortes pārliešanai.
- Saliek torti - 3 pankūkas ieziež ar biezpiena krēmu, 2 ar melleņu ievārījumu, 3 pankūkas ar biezpiena krēmu, 2 pankūkas ar melleņu ievārījumu.
- Virsējo pankūku noziež ar atlikušo saldo krējumu.
- Gatavu pankūku torti liek ledusskapī uz pāris stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!