Pankūku torte ar biezpienu un mellenēm

Pankūku torte ar biezpienu un mellenēm Foto: Pankūku torte ar biezpienu un mellenēm

Sastāvdaļas

  • 11 plānās pankūkas
  • 400 g biezpiena
  • 300 g trekna saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes pūdercukura
  • 300 g melleņu ievārījuma

Pagatavošana

  1. Biezpienu viegli izberž caur sietu.
  2. Saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru, kamēr tas sabiezē.
  3. Saldo krējumu samaisa ar biezpienu, nedaudz saldā krējuma atstāj tortes pārliešanai.
  4. Saliek torti - 3 pankūkas ieziež ar biezpiena krēmu, 2 ar melleņu ievārījumu, 3 pankūkas ar biezpiena krēmu, 2 pankūkas ar melleņu ievārījumu.
  5. Virsējo pankūku noziež ar atlikušo saldo krējumu.
  6. Gatavu pankūku torti liek ledusskapī uz pāris stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes