Sastāvdaļas
- 200 g miltu
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 500 ml piena
- 2 olas
- 250 g cukura
- 1 apelsīns
- 300 g biezpiena
- 2 g vaniļas cukura
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar cukuru, pievieno pienu, vaniļas cukuru, samaisa.
- Pakāpeniski pievieno kakao pulveri, miltus - kuļ, lai nav kunkuļu.
- Cep pankūkas.
- Kad pankūkas ir atdzisušas, tās pilda ar pildījumu.
- Gatavo pildījumu - biezpienu sakuļ ar mikseri, pievieno vaniļas cukuru, sagrieztu apelsīna mīkstumu, uzmanīgi samaisa.
- Pildītās pankūkas sarullē, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Tad sarullētās pankūkas izņem no ledusskapja, noņem plēvi un sagriež gabaliņos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!