Sastāvdaļas
- 2 glāzes piena
- 8 ēdamkarotes miltu
- 3 ēdamkarotes saulespuķu eļļas cepšanai
- 300 g kausēto sieriņu
- 90 g majonēzes
- neliels diļļu saišķītis
- 300 g šķiņķa
- 4 olas
- šķipsniņa sāls
Pagatavošana
- Dziļā bļodā liek olas, pievieno miltus, pieber sāli, pielej pienu, kārtīgi sakuļ ar putojamo slotiņu, viendabīgā masā.
- Mīklai jābūt mazliet biezākai, kā šķidrs skābais krējums.
- Pannu ieziež ar saulespuķu eļļu un kārtīgi uzkarsē.
- Cep, ne pārāk plānas pankūkas.
- Dilles kārtīgi nomazgā, nosusina un sīki sakapā.
- Gatavai pankūkai mazliet uzklāj majonēzi un uzkaisa dilles.
- Virsū dillēm liek kausētā sieriņa šķēles.
- Virsū kausētajam sieram liek plānas šķiņķa šķēlītes.
- Pildīto pankūku satin ruletē.
- Šādi rīkojas ar visām atlikušajām pankūkām.
- Ruletes sagriež vienādā garumā un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!