Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 3 glāzes miltu
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 1 ola
- 1 tējkarote sodas
- 1 tējkarote etiķa
Krēmam:
- 750 ml piena
- 200 g saldkrējuma sviesta
- 1 1/2 glāzes pūdercukura
- 2 olas
- 3 ēdamkarotes miltu
- vaniļas cukurs (pēc garšas)
Pagatavošana
- Visas biskvītam nepieciešamās sastāvdaļas sajauc kopā viendabīgā, elastīgā masā.
- Masu sadala 8 vienādās daļās, izrullē Jūsu pannas diametra lielumā un cep no abām pusēm 1 minūti.
- Krēms: Nelielā katliņā sajauc visas krēmam nepieciešamās sastāvdaļas, izņemot sviestu, un vāra uz vidēji lielas uguns līdz masa sāk sabiezēt.
- Tad noņem krēmu no uguns un pievieno tam sviestu, rūpīgi samaisa līdz tas pilnībā izkusis. Krēmu atdzesē.
- Katru biskvītu apziež ar atdzesētu krēmu un dekorē pēc pašu gaumes.
- Kūku novieto istabas temperatūrā uz 1 stundu, tad ievieto ledusskapī līdz pasniegšanai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!