Pankūkas ar šķiņķi, olām un sieru panējumā

Pankūkas ar šķiņķi, olām un sieru panējumā Foto: Pankūkas ar šķiņķi, olām un sieru panējumā

Sastāvdaļas

Mīklai:
  ● 200 g miltu
  ● 4 olas
  ● 350 ml piena
  ● 1/2 saišķīša diļļu
  ● 2 tējkarotes cukura
  ● sāls

Pildījumam:
  ● 5 cieti vārītas olas
  ● 300 g šķiņķa
  ● 200 g siera
  ● augu eļļa

Panējumam:
  ● 1 ola
  ● rīvmaize
  ● sāls

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - miltus samaisa ar olām, pienu, sāli.
  2. Pievieno sakapātas dilles, kārtīgi samaisa. 
  3. Cep plānās pankūkas. 
  4. Gatavo pildījumu - cieti vārītas olas sagriež šķēlītēs.
  5. Šķiņķi sagriež šķēlītēs, sieru sarīvē.
  6. Uz pankūkām liek šķiņķi, virsū 2 olu šķēlītes, uzkaisa sieru.
  7. No pildītajām pankūkām veido aploksnes.
  8. Gatavo panējumu - olu sakuļ ar sāli, pildītās pankūkas mērcē sakultajā olā, tad apviļā rīvmaizē.
  9. Cep sakarsētā pannā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes