Sastāvdaļas
- 2 olas
- 130 ml piena
- 50 g miltu
- 70 g ābolu
- 60 g biezpiena
- 70 g banānu
- 17 g cukura
- 10 g rozīņu
- 2 g sāls
- 10 ml augu eļļas
- 20 g sviesta
- 2 g malta kanēļa
- 1 g vaniļas cukura
- 50 g medus (pasniegšanai)
- 50 g skābā krējuma (pasniegšanai)
- 20 g aveņu (pasniegšanai)
- 2 g piparmētru lapiņu (pasniegšanai)
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar cukuru un sāli stingrās putās.
- Pievieno izsijātus miltus, samaisa viendabīgā masā.
- Pielej pienu, izmaisa, lai nebūtu kunkuļu, pievieno augu eļļu.
- Cep plānās pankūkas, sakarsētā, ietaukotā pannā.
- Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež salmiņos.
- Pievieno maltu kanēli, cukuru - samaisa.
- Banānus sagriež garenos gabaliņos.
- Rozīnes noskalo un aplej ar verdošu ūdeni.
- Biezpienu samaisa ar rozīnēm, pievieno vaniļas cukuru.
- Ābolu, banānu un biezpiena pildījumus pilda pankūkās, katru pankūku satin.
- Vienu pankūku noziež ar sakultu olu.
- Uz, ar olu noziestās pankūkas, liek satītās 3 pankūkas, vēlreiz visu satin.
- Pannā izkausē sviestu, cep pankūku no visām pusēm.
- Apceptās pankūkas liek veidnē, cep 180°C temperatūrā, 5 minūtes.
- Gatavas pankūkas sagriež gabaliņos vai veselas..
- Pasniedz ar medu un skābo krējumu, rotā ar avenēm un piparmētru lapiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!