Pankūkas ar biezpienu un augļiem

Pankūkas ar biezpienu un augļiem Foto: Pankūkas ar biezpienu un augļiem

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 130 ml piena
  • 50 g miltu
  • 70 g ābolu
  • 60 g biezpiena
  • 70 g banānu
  • 17 g cukura
  • 10 g rozīņu
  • 2 g sāls
  • 10 ml augu eļļas
  • 20 g sviesta
  • 2 g malta kanēļa
  • 1 g vaniļas cukura
  • 50 g medus (pasniegšanai)
  • 50 g skābā krējuma (pasniegšanai)
  • 20 g aveņu (pasniegšanai)
  • 2 g piparmētru lapiņu (pasniegšanai)

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru un sāli stingrās putās.
  2. Pievieno izsijātus miltus, samaisa viendabīgā masā.
  3. Pielej pienu, izmaisa, lai nebūtu kunkuļu, pievieno augu eļļu.
  4. Cep plānās pankūkas, sakarsētā, ietaukotā pannā.
  5. Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež salmiņos.
  6. Pievieno maltu kanēli, cukuru - samaisa.
  7. Banānus sagriež garenos gabaliņos.
  8. Rozīnes noskalo un aplej ar verdošu ūdeni.
  9. Biezpienu samaisa ar rozīnēm, pievieno vaniļas cukuru.
  10. Ābolu, banānu un biezpiena pildījumus pilda pankūkās, katru pankūku satin.
  11. Vienu pankūku noziež ar sakultu olu.
  12. Uz, ar olu noziestās pankūkas, liek satītās 3 pankūkas, vēlreiz visu satin.
  13. Pannā izkausē sviestu, cep pankūku no visām pusēm.
  14. Apceptās pankūkas liek veidnē, cep 180°C temperatūrā, 5 minūtes.
  15. Gatavas pankūkas sagriež gabaliņos vai veselas..
  16. Pasniedz ar medu un skābo krējumu, rotā ar avenēm un piparmētru lapiņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes