Sastāvdaļas
- 200 g biezpiena
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 100 g ananāsu mīkstuma
- 1 kivi
- 8-10 zemenes
- 6 izceptas plānās pankūkas
- šokolādes skaidiņas
Pagatavošana
- Biezpienu izberž caur sietu, pievieno skābo krējumu - kārtīgi samaisa.
- Augļus un ogas nomazgā, kivi nomizo, zemenēm noņem kauslapiņas.
- Kivi un ananāsa mīkstumu sagriež salmiņos, zemenes sagriež ceturtdaļās.
- 1/3 no pankūkas malas liek samaisīto biezpienu, blakus izkārto augļus, pankūku satin blīvā ruletē.
- Šādi rīkojas ar visām atlikušajām pankūkām.
- Sarullētās pankūkas liek ledusskapī uz 1-1,5 stundām.
- Pirms pasniegšanas, pankūkas sagriež gabalos un pārkaisa ar šokolādes skaidiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!