Sastāvdaļas
Mīklai:
- 200 g miltu
- 4 olas
- 750 ml piena
- 1/2 saišķīša diļļu
- 2 tējkarotes cukura
- sāls
Pildījumam:
- 5 vārītas olas
- 300 g šķiņķa
- 200 g siera
- augu eļļa
Panēšanai:
- 1 ola
- rīvmaize
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - miltus izsijā, samaisa ar pienu, olām, sāli, sakapātām dillēm.
- Kārtīgi samaisa, lai nebūtu kunkuļu.
- Cep plānās pankūkas, no abām pusēm.
- Gatavo pildījumu - olām noņem čaumalas, sagriež apaļās šķēlītēs.
- Šķiņķi sagriež plānās šķēlītēs.
- Sieru sarīvē uz vidējās rīves.
- Pildījumu kārto uz pankūkām - šķiņķa šķēles, olas, uzkaisa sieru.
- Pankūkas aizloka.
- Panēšanai - olu sakuļ ar sāli.
- Atsevišķā bļodā ber rīvmaizi.
- Pankūkas mērcē olā, tad apviļā rīvmaizē.
- Cep sakarsētā pannā, kamēr parādās sarkanīga garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!