Sastāvdaļas
- 250 g saldētu garneļu
- 200 g ledussalātu
- 1 saišķītis loku
- 7-8 redīsi
Omletei:
- 2 olas
- 3 ēdamkarotes rīvēta siera
- 1 ēdamkarote saldā krējuma
- 15 g sviesta
Pārliešanai:
- 3 ēdamkarotes majonēzes
- 1 ēdamkarote liesa skābā krējuma
- malti melnie pipari, sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Garneles izvāra, verdošā ūdenī 1 minūti, aprasina ar aukstu ūdeni un notecina sietā.
- Ledussalātus sapluinī ar rokām, sagriež redīsus un lokus.
- Liek visas salātu sastāvdaļas bļodā.
- Gatavo omleti - samaisa visas omletes sastāvdaļas, cep sviestā no abām pusēm.
- Gatavu omleti atdzesē, sagriež gabaliņos vai salmiņos, pievieno salātiem.
- Gatavo mērci pārliešanai - majonēzi samaisa ar skābo krējumu, pieber sāli, piparus pēc garšas - samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!