Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1 ēdamkarote majonēzes
- 1 tējkarote ūdens
- sāls, pipari pēc garšas
Pildījumam:
- 1 kausētais sieriņš
- 1 neliela ķiploka daiviņa
- 1 ēdamkarote majonēzes
- sāls
- pipari
- zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar majonēzi un ūdeni, pieber sāli, piparus pēc garšas.
- Cep sakarsētā pannā omleti, uzliek pannai vāku.
- Omleti mazliet atdzesē, tajā vienmērīgi liek pildījumu.
- Pagatavo pildījumu - sarīvē kausēto sieriņu - samaisa ar majonēzi, sasmalcinātu ķiploka daiviņu, sasmalcinātiem zaļumiem.
- Pildīto omleti satin ruletē, liek ledusskapī uz 1 stundu.
- Gatavu ruleti sagriež šķēlītēs un pasniedz kā auksto uzkodu vai liek uz maizītes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!