Omlete bez cepšanas

Omlete bez cepšanas Foto: Omlete bez cepšanas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 glāze vājpiena
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ, pievieno sāli, pienu - vēlreiz sakuļ.
  2. Paņem tīru, jaunu polietilēna maisiņu, lej tajā olu-piena maisījumu, aizsien maisiņu.
  3. Katlā lej ūdeni 10 cm augstumā, uzvāra.
  4. Kad ūdens sāk vārīties, liek tajā maisiņu ar olu-piena maisījumu, samazina uguni, vāra omleti 10-15 minūtes.
  5. Maisiņu ar gatavu omleti izņem no ūdens, uzmanīgi to pārgriež, liek uz šķīvja.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes