Omlete bavāriešu gaumē

Omlete bavāriešu gaumē Foto: Omlete bavāriešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes piena
  • šķipsniņa sāls
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • augu eļļa cepšanai
  • sīpola gredzeni
  • 1/2 Kamambēras siera
  • 3 šķēlītes Švarcvaldes šķiņķa

Pagatavošana

  1. Olas, sāli, piparus un pienu kārtīgi sakuļ ar dakšiņu.
  2. Nelielā pannā uzkarsē augu eļļu, lej olu masu, pagāžot pannu uz visām pusēm, masu vienmērīgi izpludina.
  3. Cep uz vidējas uguns.
  4. Tikko masa ir sarecējusi, liek siera šķēlītes un šķiņķa šķēlītes, omletes sānu malas ieloka uz iekšu. 
  5. Turpina cept vēl 1 minūti un tad noņem no uguns.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes