Sastāvdaļas
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes piena
- šķipsniņa sāls
- malti melnie pipari pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
- sīpola gredzeni
- 1/2 Kamambēras siera
- 3 šķēlītes Švarcvaldes šķiņķa
Pagatavošana
- Olas, sāli, piparus un pienu kārtīgi sakuļ ar dakšiņu.
- Nelielā pannā uzkarsē augu eļļu, lej olu masu, pagāžot pannu uz visām pusēm, masu vienmērīgi izpludina.
- Cep uz vidējas uguns.
- Tikko masa ir sarecējusi, liek siera šķēlītes un šķiņķa šķēlītes, omletes sānu malas ieloka uz iekšu.
- Turpina cept vēl 1 minūti un tad noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!