Sastāvdaļas
- 3 vārīti, auksti kartupeļi
- 200 g putraimdesas
- 4 olas
- 4 ēdamkarotes ūdens
- 1 ēdamkarote sasmalcinātas kārveles
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes melno piparu
- pētersīļi
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos.
- Putraimdesai noņem ādiņu un sagriež sīkos gabaliņos.
- Desu cep pannā bez taukvielām. Pievieno kartupeļus.
- Sakuļ olas, ūdeni un visas garšvielas.
- Maisījumu pārlej kartupeļiem un desām un cep uz lēnas uguns.
- Uzmanīgi samaisa,lai omlete būtu viscaur izcepusies.
- Gatavu pārkaisa ar pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!