Omlete ar puraviem

Omlete ar puraviem Foto: Omlete ar puraviem

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 2 ēdamkarotes puravu biezeņa
  • 50 g piena
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 90 g sviesta
  • 4 šķēles vārīta šķiņķa

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumus sakuļ ar pienu, pievieno miltus un puravu biezeni, labi samaisa un iecilā saputotus olu baltumus.
  2. Masu lej porciju panniņās un cep gaiši dzeltenu.
  3. Šķiņķa šķēles izkarsē sviestā, liek uz omletes un pārloka.
  4. Pasniedz karstus.
  5. Puravu biezenis: karstā garšvielu ūdenī liek puravu kātus, vāra, līdz mīksti, izberž caur sietu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes