Sastāvdaļas
- 8 olas
- 200 g brokoļu
- 1 sarkanā paprika
- 1 dzeltena paprika
- 4 ar mizu vārīti kartupeļi
- sāls, pipari pēc garšas
- 2 ēdamkarotes eļļas
- 2 ēdamkarotes sviesta cepšanai
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlēs, papriku sagriež strēmelēs.
- Brokoļus sadala rozetēs, blanšē verdošā sālsūdenī 5 minūtes.
- Pēc tam pārlej ar augstu ūdeni un notecina.
- Olas saputo ar sāli un pipariem, lej sakarsētas eļļas un sviesta maisījumā, vienmērīgi tēja izkārtojot sagrieztos dārzeņus.
- Pannai uzliek vāku un nelielā karstuma cep līdz olas ir sarecējušas, apmēram 10 minūtes.
- Pasniedz tūlīt galdā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!