Omlete ar biezpienu un zaļumiem

Omlete ar biezpienu un zaļumiem Foto: Omlete ar biezpienu un zaļumiem

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 100 g irdena biezpiena
  • zaļumi pēc garšas
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olas mazliet sakuļ, izmantojot putojamo slotiņu.
  2. Ar dakšiņu izmaisa biezpienu, pievieno to sakultajām olām.
  3. Sakapā zaļumus, pievieno omletei, samaisa.
  4. Uzkarsē pannā augu eļļu, uz vidējas uguns.
  5. Olu masu lej pannā, uzliek vāku.
  6. Pēc 5-7 minūtēm, uguni samazina, pacep vēl 2-3 minūtes.
  7. Gatavu omleti sagriež gabalos.
  8. Sāli pievieno pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes