Omlete ar āboliem un iebiezināto pienu

Omlete ar āboliem un iebiezināto pienu Foto: Omlete ar āboliem un iebiezināto pienu

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 1/3 glāzes iebiezināta piena (bez cukura)
  • 30 g sviesta
  • 1/2 glāzes ūdens
  • 300 g ābolu
  • cukurs

Pagatavošana

  1. Izkausētā sviestā iemaisa miltus, atšķaida ar verdošu ūdeni, ļauj uzmutuļot, atdzesē, pievieno pienu, olu dzeltenumus, pēc tam iecilā kopā ar cukuru (1 tējkarote) saputotus olu baltumus.
  2. Ābolus nomizo, sagriež daiviņās un pārkaisa ar cukuru, tad liek ar sviestu ieziestā veidnē, pārlej ar omletes masu un cepeškrāsnī mērenā siltumā cep 20-25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes