Olu ruletes ar gaļas pildījumu

Olu ruletes ar gaļas pildījumu

Sastāvdaļas

● 7 olas
● 500 g maltas cūkgaļas
● 1 sarkanais sīpols
● 100 g cieta siera
● 4 ēdamkarotes skābā krējuma
● 2 tējkarotes sāls
● 2 šķipsniņas maltu melno piparu
● 1 ēdamkarote saulespuķu eļļas
● 350 ml vistas buljona

Pagatavošana

  1. Bļodā sakuļ ar dakšiņu vienu olu, naža galu sāls, 1 tējkaroti skābā krējuma.
  2. Sakarsētā pannā cep lielu olas pankūku, no abām pusēm.
  3. Kamēr cepas olas pankūka, atkal sakuļ bļodā olu, kā minēts iepriekš - tā visas septiņas olas.
  4. Maltajai cūkgaļai pievieno sīki sakapātu sīpolu, sāli, piparus - kārtīgi samaisa.
  5. Uz olas pankūkas liek gaļas pildījumu stienīša veidā.
  6. Olas pankūkas maliņas ieloka, satin ruleti.
  7. Tā satin visas olas pankūkas.
  8. Olas ruletes liek ietaukotā veidnē.
  9. Karstam vistas buljonam pievieno 1 ēdamkaroti skābā krējuma, šķipsniņu sāls - samaisa.
  10. Buljonu pārlej olu ruletēm tā, lai tās būtu pārklātas nedaudz vairāk par pusi.
  11. Krāsni uzkarsē līdz 200 °C temperatūrai.
  12. Veidni pārklāj ar foliju un cep 15 minūtes, noņem foliju un cep 10 minūtes.
  13. Olu ruletes izņem no veidnes, pārkaisa ar smalki sarīvētu sieru un liek uz plāts.
  14. Plāti ar ruletēm liek tikko izslēgtā krāsnī, uz 5 minūtēm, lai siers izkūst.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes