Sastāvdaļas
- 1 puravs
- 1 ēdamkarote paprikas pulvera
- 6 olas
- 150 g saldā krējuma ar mazu tauku saturu
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1 ēdamkarotes sasmalcinātu diļļu
- 1 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
- 1 ēdamkarotes sasmalcinātu maurloku
- 300 g kūpinātas vai sālītas jēra gaļas
Pagatavošana
- Noskalo un sagriež puravu.
- Puravu nedaudz apcep uz lēnas uguns katliņā sakarsētās taukvielās. Pa laikam apmaisot.
- Uzsijā paprikas pulveri un vēl nedaudz apcep.
- Olas sakuļ ar krējumu un sāli. Kulteni pārlej puravam un, nepārtraukti maisot, cep, līdz olu kultenis ir savilcies.
- Pievieno sasmalcinātus garšaugus un samaisa.
- Olu kulteni pasniedz ar kūpinātas gaļas šķēlēm, svaigu dārzeņu salātiem un maizi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!