Olu kultenis ar garšaugiem

Olu kultenis ar garšaugiem Foto: Olu kultenis ar garšaugiem

Sastāvdaļas

  • 1 puravs
  • 1 ēdamkarote paprikas pulvera
  • 6 olas
  • 150 g saldā krējuma ar mazu tauku saturu
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1 ēdamkarotes sasmalcinātu diļļu
  • 1 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
  • 1 ēdamkarotes sasmalcinātu maurloku
  • 300 g kūpinātas vai sālītas jēra gaļas

Pagatavošana

  1. Noskalo un sagriež puravu.
  2. Puravu nedaudz apcep uz lēnas uguns katliņā sakarsētās taukvielās. Pa laikam apmaisot.
  3. Uzsijā paprikas pulveri un vēl nedaudz apcep.
  4. Olas sakuļ ar krējumu un sāli. Kulteni pārlej puravam un, nepārtraukti maisot, cep, līdz olu kultenis ir savilcies.
  5. Pievieno sasmalcinātus garšaugus un samaisa.
  6. Olu kulteni pasniedz ar kūpinātas gaļas šķēlēm, svaigu dārzeņu salātiem un maizi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes