Olu baltumu krēms tortēm

Olu baltumu krēms tortēm Foto: Olu baltumu krēms tortēm
  1. Pirms olu krēma pagatavošanas raugiet, lai bļoda, kurā Jūs to darīsiet, būtu pilnīgi tīra.
  2. Krēma pagatavošanai izmantojiet olas istabas temperatūrā, tad tās saputot būs vieglāk.
  3. Atdaliet olu baltumus no olu dzeltenumiem, katru ievietojot sava traukā.
  4. Esiet uzmanīgi, jo pie olu baltumiem nedrīkst būt ne vismazākais olu dzeltenuma gabaliņš, pretējā gadījumā Jums neizdosiet pagatavot putas.
  5. Gadījumā, ja tomēr ir gadījies olu baltumos trāpīt ar olu dzeltenumu, centieties to izņem ar olas čaumalas malu, vai arī ar papīra dvieli (olas dzeltenums pie tā pielips, tad to uzmanīgi izceliet no trauka).
  6. Olu baltumus sāciet kult bļodā ar putojamo slotiņu vai ar mikseri līdz veidojas stigras putas.
  7. Ja vēlaties pievienot cukuru, dariet to brīdī, kad putas kļuvušas stingras, pievienojot nepieciešamo cukura daudzumu pakāpeniski.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes