Olu baltumu krēms tortēm un kūkām

Olu baltumu krēms tortēm un kūkām Foto: Olu baltumu krēms tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 4 olu baltumi
  • 1 glāze cukura
  • vaniļas cukurs
  • 1/4 tējkarote citronskābes

Pagatavošana

  1. Visas sastāvdaļas saputo ar elektrisko putotāju un liek karsēties, turpinot putot, ūdens peldē aptuveni 15 minūtes.
  2. Krēms kļūs biezs un grūti putojams, tātad gatavs. Izņem to no ūdens peldes un puto vēl aptuveni 3 minūtes.
  3. Šo olu baltumu krēmu var izmantot tortēm un kūkām, groziņu un citu konditorejas izstrādājumu pildījumiem, kā arī dekorēšanai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes