Olu baltumu groziņi ar biezpiena krēmu

Olu baltumu groziņi ar biezpiena krēmu Foto: Olu baltumu groziņi ar biezpiena krēmu

Sastāvdaļas

Groziņiem:
  • 1 glāze cukura
  • 4 auksti olu baltumi
Biezpiena krēmam:
  • 150 g skābā krējuma
  • 400 g biezpiena
  • cukurs pēc garšas
  • zemenes rotāšanai

Pagatavošana

  1. Aukstos olu baltumus sakuļ mīkstās putās.
  2. Pakāpeniski pievieno cukuru, turpinot kult, kamēr iegūst spīdīgas, stingras putas. 
  3. Ar konditorejas maisiņa palīdzību izveido groziņus, veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru. 
  4. Cep 100°C temperatūrā, 1,5-2 stundas. 
  5. Gatavo krēmu - biezpienu samaisa ar skābo krējumu, pievieno cukuru pēc garšas, sablenderē viendabīgā masā.
  6. Atdzesētus olu baltumu groziņus pilda ar biezpiena krēmu, rota ar zemenēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes