Sastāvdaļas
Groziņiem:
- 1 glāze cukura
- 4 auksti olu baltumi
Biezpiena krēmam:
- 150 g skābā krējuma
- 400 g biezpiena
- cukurs pēc garšas
- zemenes rotāšanai
Pagatavošana
- Aukstos olu baltumus sakuļ mīkstās putās.
- Pakāpeniski pievieno cukuru, turpinot kult, kamēr iegūst spīdīgas, stingras putas.
- Ar konditorejas maisiņa palīdzību izveido groziņus, veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Cep 100°C temperatūrā, 1,5-2 stundas.
- Gatavo krēmu - biezpienu samaisa ar skābo krējumu, pievieno cukuru pēc garšas, sablenderē viendabīgā masā.
- Atdzesētus olu baltumu groziņus pilda ar biezpiena krēmu, rota ar zemenēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!