Olas ieceptas cīsiņos

Olas ieceptas cīsiņos Foto: Olas ieceptas cīsiņos

Sastāvdaļas

  • 3 garie cīsiņi
  • 3 olas
  • 2-3 ēdamkarotes majonēzes
  • sviests un augu eļļa cepšanai
  • sāls
  • lapu salāti un pētersīļi
  • pipari

Pagatavošana

  1. Cīsiņus iegriež vienādos iegriezumos un sastiprina ar koka iesmiņiem (aplī).
  2. Olas sakuļ bļodā, kopā ar majonēzi un sāli.
  3. Pannā, kurā ir uzkarsēts sviests vai augu eļļa, apcep cīsiņus, no vienas puses, apgriež otrādi, ielej pa vidu cīsiņiem sakultas olas.
  4. Pasniedz uz lapu salātiem, pārkaisītus ar sakapātiem pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes